Splendit. uw IT co-sourcing partner

Splendit doorheen de jaren

De eerste stappen werden gezet in 1999. Later, in 2007, werd het bedrijf echt op de kaart gezet als ICT People, wat verder evolueerde naar het huidige Splendit.

In 2019 werd Splendit overgenomen door nieuwe aandeelhouders en gaf het vorige management team dan ook de fakkel door. Hierdoor waaide er een heel nieuwe wind door Splendit. Waar Splendit historisch bekend stond om haar specialisatie in het IT infrastructuur domein (e.g. support medewerkers, system engineers e.d. die nog steeds het belangrijkste deel van onze core business uitmaken), werd onze expertise intussen verruimd naar alle domeinen binnen IT, gaande van infrastructuur en project management tot development, testing, analyse en data.

Met onze hoofdzetel in Sint-Agatha-Berchem, is Splendit intussen gegroeid naar een team van meer dan 120 consultants. Onze ambitie is om deze groei de komende jaren verder te bestendigen.

Wat doet Splendit?

Splendit is een van oorsprong Belgisch IT co-sourcing consultancy bedrijf dat IT-integratoren ondersteunt in verschillende domeinen binnen IT.

Door onze positie op de tussenmarkt, zijn we dagelijks in contact met tal van onze partners. Hierdoor verwerken we dagdagelijks om en bij de 80% van alle opportuniteiten op de markt.

We zijn niet zomaar een consultancy bedrijf. Onze missie is ons te onderscheiden van de andere consultancy bedrijven in de markt. Dit doen we door dagdagelijks in te zetten op training & development, work/life balance, nauwe opvolging en menselijke aanpak.

Clever IT co-sourcing

Splendit is een 100% onafhankelijk Belgisch IT-co-sourcingbedrijf dat IT-integratoren ondersteunt op het gebied van onder andere netwerk- / systeemtechniek, projectbeheer, ontwikkeling (.NET en Java), functionele / bedrijfsanalyse. Met meer dan 120 IT-professionals zijn we in staat om de perfecte match tussen een project en een persoon te creëren.

Wij zijn trots op onze duurzame partnerships met alle grote IT-spelers in België. Wij ondersteunen hen bij bijna alle grote Belgische IT-projecten.  

In elk aspect van ons werk zijn wij hungry, honest en human! Dit is voor ons de Splendit manier van werken.  


Clever IT co-sourcing
 

Hungry.

We zijn hongerig naar nieuwe uitdagingen. Elke dag streven we samen met ons team de hoogste kwaliteit na om zo succesvolle samenwerkingen met onze partners op te bouwen. We zijn ambitieus. Zo zetten we elke dag in op nieuwe groeimogelijkheden voor onze consultants.

Durf ons uit te dagen!

Honest.

Als er één waarde is die we hoog in het vaandel dragen, dan is het eerlijkheid. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Dit zowel naar klanten als medewerkers. Eerlijkheid vormt immers de basis van een partnership op lange termijn. Net daar ligt onze drijfveer. Bij Splendit streven we naar een open communicatiecultuur, zowel intern als extern. We realiseren samen unieke IT-projecten die tot de verbeelding spreken.

 
 

Human.

Bij Splendit staat de consultant centraal. We vertrekken steeds vanuit de capaciteiten en ambities van onze consultants en trachten van daaruit op zoek te gaan naar het ideale project. Door de laagdrempelige cultuur staat onze deur steeds open. We zetten bovendien ook in op een ideale balans tussen werk en ontspanning.

Drink jij een glaasje mee?

Image
 

Let's co-create the future

De kracht van co-creatie ligt in de samenwerking tussen sterke individuen die elk een directe impact hebben op het proces en het resultaat van dit proces. Door middel van dialoog, enthousiasme en focus werken we elke dag samen met onze medewerkers en partners naar één gemeenschappelijk doel.

Contacteer ons
Onze diensten
Image

In elk aspect van ons werk zijn wij hungry, honest en human!
Dit noemen wij de Splendit manier van werken.

Meer weten