Splendit. uw IT co-sourcing partner

Over ons

Wat leuk dat je onze website bezoekt en interesse toont in ons bedrijf.
Wij geven jou graag mee wie wij zijn en wat wij jou allemaal te bieden hebben;

Splendit werd opgestart in 2006 al zijnde ‘ICT-People’. Een consultancy bedrijf met de specialisatie in IT. Naarmate het bedrijf alsook de IT-wereld groeide, werd het tijd voor een nieuwe naam. Hieruit werd het huidige ‘Splendit’ geboren.

In de beginjaren hadden we een 40-tal consultants actief, inmiddels mogen we met trots meedelen dat dit er meer dan 140 zijn geworden – sprekende over zowel gemotiveerde, gekwalificeerde medewerkers alsook freelancers.

We hebben tevens ook een kwalitatieve en nauwe samenwerking met zowat alle grote IT-consultancy bedrijven in België. Dit zorgt ervoor dat we 89% van alle openstaande aanvragen op de Belgische markt doorkrijgen.

Dankzij deze samenwerking kunnen we onze consultants heel wat gevarieerde, uitdagende en uiteenlopende projecten aanbieden. Dit maakt ook dat heel wat consultants de weg (terug-)vinden naar ons bedrijf. Niet alleen kunnen we heel wat variatie bieden, we zetten onze consultants ook steeds centraal. Dit vertaalt zich in meerdere aspecten;

 • Een gepersonaliseerd opleidingsplan voor onze medewerkers;
  Wij luisteren graag naar waar jij naar toe wil en welke zaken die je nog wil bijleren.
  Zowel horizontale als verticale groei ambities bekijken wij samen met jou.
  Wij groeien graag met jou mee.
 • Rekening houden met work-life balance.
  Uiteraard gaan we uitkijken naar een project in jouw buurt.
  Desalniettemin vragen we wel een minimum flexibiliteit van onze medewerkers om hen te verplaatsen op max. één uur kwart van hun woonplaats. Dit omdat we niet steeds opnieuw kunnen garanderen dat er een op-jouw-lijf-geschreven project zal plaatsvinden in jouw buurt.
 • Jezelf kunnen zijn en je goed kunnen voelen binnen het Splendit-team;
  Wij vinden het uitermate van belang dat je met plezier komt werken. Werken moeten we nog lang en dan moet dat gewoon met plezier kunnen. Hier zetten we ook op in door bereikbaar te zijn voor onze consultants, regelmatig contact te houden en bij te praten bij een tasje koffie, evenementen te organiseren waar we samen kunnen stilstaan bij de zaken, open en transparante communicatie, …
 • Onze deur staat altijd open.
 • We staan echter niet stil en hebben nog allerhande initiatieven in de steigers staan; waarbij uiteraard onze consultants centraal staan.

Als kers op de taart heeft Splendit sedert 2019 niet alleen nieuwe eigenaars maar ook een nieuw management team. Zij laten een nieuwe, frisse wind waaien in het Splendit-verhaal. Luc en Jan geven de medewerkers een stem, luisteren naar feedback en staan open voor nieuwe ideeën.
Zij maken, samen met onze HR-manager Carla, COO Patrick en het gehele team, Splendit tot een snelgroeiend en warm bedrijf waar velen mee willen samenwerken.

Honger naar meer?

We ontvangen jou graag voor een persoonlijk gesprek.
Samen kunnen we de mogelijkheden bekijken alsook of er een ‘klik’ is met ons bedrijf.
Stuur ons gerust spontaan een mailtje via Talent@splendit.net of solliciteer via de link op de gewenste vacature. Vergeet zeker jouw cv niet bij te voegen.
Van zodra jouw kandidatuur binnen komt, zullen wij deze met zorg behandelen.
Je kan van ons een telefoontje verwachten om een afspraak in te boeken voor een kennismakingsgesprek.
Een belangrijke tip: kom als jezelf en wees ook jezelf tijdens de gesprekken.
Wij kijken er naar uit om kennis te maken. Bovenstaand was in grote lijnen ons verhaal, nu zijn we enorm benieuwd naar jouw verhaal. Nogmaals, bij ons sta jij centraal.
Ben je momenteel niet op zoek naar een nieuwe opdracht als bediende of freelancer maar ken je wel iemand dat in het Splendit-verhaal kan passen? Aarzel zeker niet onze website te delen met deze persoon.

Wij hopen tot heel snel!

Vriendelijke groet vanwege het ganse team.

Let's co-create the future

De kracht van co-creatie ligt in de samenwerking tussen sterke individuen die elk een directe impact hebben op het proces en het resultaat van dit proces. Door middel van dialoog, enthousiasme en focus werken we elke dag samen met onze medewerkers en partners naar één gemeenschappelijk doel.

Contacteer ons
Onze diensten
Image

In elk aspect van ons werk zijn wij hungry, honest en human!
Dit noemen wij de Splendit manier van werken.

Meer weten