+32 2 464 09 90

Privacy verklaring

Artikel 1 – Situering

Bij de verwerking van persoonsgegevens houden we rekening met de Europese Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG/GDPR) en de Belgische Privacywet van 1992.

 

Artikel 2 – Onze principes van verwerking van persoonsgegevens

Artikel 3 – Overzicht rechten betrokkene

Artikel 4 – Verwerkingsverantwoordelijke

Alle aanvragen dienen gericht te worden naar: privacy@splendit.net

 

Artikel 5 – Identificatie van de persoonsgegevens

Volgende persoonsgegevens worden van u verwerkt:

Artikel 6 – Doorgifte van persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden aan volgende derden doorgegeven:

Uw persoonsgegevens worden niet verkocht, verhuurd, verdeeld. Wij geven deze alleen door aan derden zoals hierboven vermeld met uw voorafgaandelijke toestemming.

 

Artikel 7 – Bewaartermijnen

Na sollicitatie wordt uw kandidatuur met de daarin vervatte persoonsgegevens, volgens artikel 5, gedurende 3 jaar na de eerste inschrijving bijgehouden.

Bij aanwerving bewaren wij alle gegevens minstens gedurende de wettelijke bewaartermijnen en daarna conform de bepalingen inzake privacy als opgenomen in het bedrijfsinterne arbeidsreglement.

Na het verstrijken van deze termijn worden gegevens niet langer bijgehouden, tenzij we opnieuw uw toestemming bekomen.

 

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. “Wat is een cookie? Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”

Copyright Upper at home bvba 2003-2017, alle rechten voorbehouden. 

© 2019 SplendIT - Tous droits réservés | Privacy & cookies | Webdesign thinline.be