Splendit. uw IT co-sourcing partner

Splendit doorheen de jaren

De eerste stappen werden gezet in 1999. Later, in 2007, werd het bedrijf echt op de kaart gezet als ICT People, wat verder evolueerde naar het huidige Splendit.

In 2019 werd Splendit overgenomen door nieuwe aandeelhouders en gaf het vorige management team dan ook de fakkel door. Hierdoor waaide er een heel nieuwe wind door Splendit. Waar Splendit historisch bekend stond om haar specialisatie in het IT infrastructuur domein (e.g. support medewerkers, system engineers e.d. die nog steeds het belangrijkste deel van onze core business uitmaken), werd onze expertise intussen verruimd naar alle domeinen binnen IT, gaande van infrastructuur en project management tot development, testing, analyse en data.

Met onze hoofdzetel in Sint-Agatha-Berchem, is Splendit intussen gegroeid naar een team van meer dan 120 consultants. Onze ambitie is om deze groei de komende jaren verder te bestendigen.

Wat doet Splendit?

Splendit is een van oorsprong Belgisch IT co-sourcing consultancy bedrijf dat IT-integratoren ondersteunt in verschillende domeinen binnen IT.

Door onze positie op de tussenmarkt, zijn we dagelijks in contact met tal van onze partners. Hierdoor verwerken we dagdagelijks om en bij de 80% van alle opportuniteiten op de markt.

We zijn niet zomaar een consultancy bedrijf. Onze missie is ons te onderscheiden van de andere consultancy bedrijven in de markt. Dit doen we door dagdagelijks in te zetten op training & development, work/life balance, nauwe opvolging en menselijke aanpak.

Let's co-create the future

De kracht van co-creatie ligt in de samenwerking tussen sterke individuen die elk een directe impact hebben op het proces en het resultaat van dit proces. Door middel van dialoog, enthousiasme en focus werken we elke dag samen met onze medewerkers en partners naar één gemeenschappelijk doel.

Contacteer ons
Onze diensten
Image

In elk aspect van ons werk zijn wij hungry, honest en human!
Dit noemen wij de Splendit manier van werken.

Meer weten